Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LED szalag felrakása/működése?

LED szalag felrakása/működése?

Figyelt kérdés

Tudnátok tanácsot adni LED szalag felrakására a gépházba?

[link] Ezt néztem ki.Ha ezt beleraknám akkor a távirányítóval váloztathatom a színét?Mire kell rákötni?

2017. márc. 22. 14:11
 1/5 Derwer ***** válasza:

Ez egy teLjes szett, van benne táp is, szalag is, távirányító is.

Nem kell hozzá egyéb cucc, bár fajlagosan olcsóbban is kihozható ha amgad építed.

Felrakása lehet kétoldaló ragasztóval, kábel rögzítővel és így tovább.

Illetve vannak ragasztó szalaggal ellátottak is.

Érdemes lehet amúgy alumínium profilba rakni nagyobb fényerő/mennyiség esetén, mert termelnek hőt, ami a ragasztót leolvaszthatja, a LEDeket károsíthatja.

2017. márc. 22. 14:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Még az érdekelne hogy szoftverrel vagy valamilyen módon programozható a LEDek világítása vagy ez a szett csak világít az RGB színeiben?

2017. márc. 22. 14:28
 3/5 Derwer ***** válasza:

távirányítóval állíthatod be.

Nem ismerem a konkrét terméket de általában, van villogás, konkért szín beállítás, színátmenet programja a vezérlőnek.

2017. márc. 22. 14:34
 4/5 SimkoL ***** válasza:

'Érdemes lehet amúgy alumínium profilba rakni nagyobb fényerő/mennyiség esetén, mert termelnek hőt, ami a ragasztót leolvaszthatja, a LEDeket károsíthatja.'

Ugye ezt nem gondoltad nagyon komolyan ? 230 Voltos LED szalag - ilyenekkel dolgoztam, nem gyengeáramúval - kb. 7-14 Wattot 'fogyaszt' méterenként. A gép szellőztetése simán visszahűti még ha termelne is hőt.

2017. márc. 22. 14:45
 5/5 Derwer ***** válasza:

Nekem 19watt/méteres LED szalagom volt. Csak az asztallapra ragasztottam fel. Bőven megsínylették.

Alumínium profilt pedig pl az anrodiszlec boltban is ajánlják és lehet kapni.

2017. márc. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!