Egy G4560 jobb játékra mint egy i5 4460?
5-6 évente szoktam komplett gépet vásárolni.
Ha nekem nem szempont a fejleszthetőség akkor a fent említett két processzor közül melyiket ajánljátok ?
Nem veszekedésből írom...
G4560-am van,és szerintem ez a proci legalabb 4 év!
Azt viszont nem értettem hogy ha fejleszthető gépet szeretnél akkor semmiképpen se i5 hisz lga1150-es míg az pentium lga1151-es foglalatú,illetve 2 széria különbség van.
Magyarul a g4560 fejleszthetőbb, és e mellett egy rohadt olcsó és jó processzorról van szó!
#23 erre irtam hogy akinek nem inge nem veszi magara de egyeseknek csak az szamit hogy 2 mag es 4 szal lett a Pentiumban es akkor isten CPU lett belole es akkor az elozogeneracios CPU-k kozul mindegyik el lehet felejteni...
Tovabbra is kivancsi vagyok hogy van-e mar egy 1150es lapja a kerdezonek mert akkor hulye lesz cserelni...
Hasznaltan belepakolja a 4460at majd 1-2 ev mulva vagy amikor alkalom adja siman mehet a helyere egy hasznalt i7 4770/4771/4790 vagy ar fuggvenyeben a K-s verzio is akar.
Innentol kezdve meg csokolom el lehet mar felejteni a hulyeseget mert megint kihozzatok belolem amit tavaly meg elotte 3 evvel de akkor olyan rendet rakok en itt hogy meg en is megbanom...
"kinek nem inge nem veszi magara"
#24.
Csak tudatom veled hogy ez egy anonim oldal.Tehát a személyeskedésnek itt nincs helye és kész.
Rendrakásnak meg a hisztit nem nevezném.
(kezd már nekem is betelleni a pohár hogy itt csak nektek van igazatok és senki másnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!