Kattant egyet a monitor, azóta nincs kép, mit tegyek?
Figyelt kérdés
AOC g2460pf 144hz
Csinalta ezt parszor hogy kattant es elment a kep de mindig visszajott. Most semmi. Mit tegyek?
2017. márc. 21. 10:55
1/6 A kérdező kommentje:
Oké, átdugtam HDMI-re, így van kép, de nincs 144Hz.. Most mit tegyek?
2017. márc. 21. 10:59
2/6 A kérdező kommentje:
Display-en volt eddig.
2017. márc. 21. 10:59
3/6 A kérdező kommentje:
Most bejön a Display megint, de nem mutat képet, csak az asztalt.. Nem látok semmi mást. Mi ez? Kábellel van hiba?
2017. márc. 21. 11:13
4/6 anonim válasza:
Hihetetlen. Komolyan gyerekek. Ne legyetek már ennyire életképtelenek. Csináld végig, amiket otthon is tudsz (kábelcsere, másik pc-vel is próbáld ki, stb.)! Aztán ha még mindig van hiba, vidd szervizbe. Pont. Serinted itt a gyk-n hány ember tud távolbalátni?
5/6 A kérdező kommentje:
Ennyit tudtam kipróbálni amit leírtam..
2017. márc. 21. 11:20
6/6 Dongaben válasza:
HDMI-vel valóban nem működik csak 60 Hz-en. A kábel hiba teljesen valószínű. Esetleg, ha van kéznél DVI kábel, azzal még rá lehet nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!