Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc-hez milyen gamepad-ot...

Pc-hez milyen gamepad-ot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Főleg emulátorokhoz használnám ps2/cemu/wii

(Szóval jó lenne valami olyan ami érzékeli a térben történő mozgást is, de gondolom a "döntögetés" a maximum)

Ahogy eddig hallottam, az xbox one kontrollere a legjobb a géphez, van nála jobb? Vagy nem kell az lehet olcsóbban is venni hasonlót/jobbat?

Ahogyan én láttam olyan 16-17ezerbe kerül

2017. márc. 19. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A One jó, meg is éri az árát. Ha olcsóbbat veszel, annyival rosszabb is lesz. A 10k alattiakat meg kerüld el nagyon messziről, mert olyanok is.

Jó még az eredeti PS controller is, csak sokkal macerásabb PC-n használni.

2017. márc. 19. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Jelenleg ps3 kontrollert használok motionjoy + beállításokkal nagyon macerás, pont azért gondoltam váltani

csak pont a wii játékoknál van az, hogy "rázd meg" nem tudom mennyire menne xbo kontrollerrel

2017. márc. 19. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semennyire. Az X1 controllerben nincs gyorsulás mérő, se giroszkóp, csak pár infra led, amit a kinect lát (és ebből tudja a helyzetét).
2017. márc. 19. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

giroszkóp nincs a kontrollerekben, így az nem fog menni.

Xbox one vagy xbox 360 amikkel jól mennek, azokból is a vezetékes. a többit hanyagold mert vagy megy vagy nem (inkább nem eddigi Logiteches tapasztalataim szerint).

2017. márc. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!