Pc-hez milyen gamepad-ot ajánlotok?
Főleg emulátorokhoz használnám ps2/cemu/wii
(Szóval jó lenne valami olyan ami érzékeli a térben történő mozgást is, de gondolom a "döntögetés" a maximum)
Ahogy eddig hallottam, az xbox one kontrollere a legjobb a géphez, van nála jobb? Vagy nem kell az lehet olcsóbban is venni hasonlót/jobbat?
Ahogyan én láttam olyan 16-17ezerbe kerül
A One jó, meg is éri az árát. Ha olcsóbbat veszel, annyival rosszabb is lesz. A 10k alattiakat meg kerüld el nagyon messziről, mert olyanok is.
Jó még az eredeti PS controller is, csak sokkal macerásabb PC-n használni.
Jelenleg ps3 kontrollert használok motionjoy + beállításokkal nagyon macerás, pont azért gondoltam váltani
csak pont a wii játékoknál van az, hogy "rázd meg" nem tudom mennyire menne xbo kontrollerrel
giroszkóp nincs a kontrollerekben, így az nem fog menni.
Xbox one vagy xbox 360 amikkel jól mennek, azokból is a vezetékes. a többit hanyagold mert vagy megy vagy nem (inkább nem eddigi Logiteches tapasztalataim szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!