Milyen monitort vegyek?
Fogalmam sincs ,hogy milyen monitort vegyek olyan 50000 körül mozgó dolgokra lennék kíváncsi ,de lehet egy kicsit olcsóbb vagy akár drágább is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Olvasd el a véleményeket is:
Szerintem olyat amelyik IPS és a felbontása 1080p.
Az árat befolyásolja még a mérete (átló) és hogy milyen bemeneteteket szeretnél rá (HDMI/DVI/VGA).
Nagyon szépen köszönök minden eddigi választ! Sajnálom ,hogy kicsit későn írok vissza. #2 Nagyrészben játékra használnám ,de néha-néha filmeket is nézek! :D #3 Igazából gondolkozok rajta ,csak nem tudom mennyire kedvelném ezt az ultra wide-ot. #4 Igen arról hallottam ,hogy az ips-nek elég szép színei vannak és ,hogy 1080p-nél nem is érdemes roszzabbat vásárolni. Hát a bemenetek... igazából mind 1 ,hogy mi van rajta ,mert a videókártyámnak van DVI-I dual link DVI-D dual link HDMI és még Displayport bemenete is.
(Őszintén elmondom ,hogy most tudtam meg ,hogy a kártyámnak van DPP-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!