Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A 2GB R7 260X mit jelent a...

A 2GB R7 260X mit jelent a mai játékokban?

Figyelt kérdés
1680x1650, AA nem kell.
2017. márc. 15. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért elboldogul ezzel azzal.
2017. márc. 15. 18:02
 2/8 Trevor. ***** válasza:
2017. márc. 15. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon ügyes fiú vagy! A Google-t én is tudom használni de, YT-t, meg főleg nem kérek a rögzítés miatt, meg egyenkénti teljesítmény torzulás, torzítás miatt sem.

Nektek adott x kártya, jatszottok y játékokon. A 260X és a VRAM specs adott, ebből nektek kell véleményét alkotni.

Nem a Youtubenak vagy a Google-nak.

2017. márc. 15. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert aztán mindekinek ilyen videókártyája van és ez alapján mindenki meg tudja állapítani hogy mennyi FPS lesz XY játékban...

YT videókban azt nézd meg hogy az MSI Afterburner mit mutat játékok esetén,azok a valós eredmények.(tehát fel van ott írva a VGA és a CPU terhelése és az FPS szám is)

2017. márc. 15. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Magadtól vagy ilyen buta vagy súgtak?

Sehol nem írtam hogy ilyen kártyája lenne rajtam kívül bárkinek is itt.

Nektek van a legjobb viszonyítási alapotok ehhez.

Én nem akarok méricskélni, mivel az Orange Boxon kívül nincsenek is játékaim, pár free to playen kívül, mint War Thunder pl.

Szóval mielőtt bármit is vennék beakarom lőni, hogy nagyjából mit tud ez a kártya.

Vagy vegyek újabbat? Milyet éri meg most?

2017. márc. 15. 19:25
 6/8 Trevor. ***** válasza:
De mi is csak a Google és a YT alapján tudjuk megmondani egy adott kártya teljesítményét. Most kiindulhatok a saját GTX 750 Ti kártyámból, amit 1080p-n használok, de ezzel te mire mennél? Vagy idetéved valaki, akinek R7 260X-e van és lesz olyan kedves, hogy 1680x1050-ben letesztel neked pár játékot olyan beállításokkal, amikkel te szeretnéd vagy marad az internet tudástára. Az utóbbi valószínűbb.
2017. márc. 15. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Indulj ki a saját 750Ti-odból!

Nagyjából egy szintű a két kártya, az enyémen még OC is van. Az egyik ha nem a legjobb kártya tulajdonos vagy így aki megoszthatja velem, hogy hogy futnak neki a játékok.

Az sem baj, hogy fhd-n jatszol, több gpu erő marad így kisebb felbontason.

Nekem a monitorom az egy 24"os 1920x1200 nativval. Csak azért játszok kisebbel, mert nekem a 1650x1650 sokkal inkább tetszik. A játékokban, főleg a DoDs-ban ezzel a felbontással a legjobb ezen a moncsin.

FHD-n a kiírások, szöveges infók már túl kicsik nekem...

2017. márc. 15. 20:53
 8/8 Trevor. ***** válasza:
Mondd, hogy milyen játék érdekel, illetve milyen grafikán és berakom a felbontást 1680x1050-re.
2017. márc. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!