Fekete képernyő, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Szóval a gépemmel van a probléma úgy féléve játéközben egyszercsak kiugrott a kép és utána fekete képernyő volt előttem "no singal" felirattal...Akkor nagy neheze rájöttem hogy a videókártyval lehet a gond szóval kivettem visszaraktam működött,ma megint ez történt,kivettem visszaaktam működött úgy félórát aztán megint befagyott a kép és ismét no signal viszont azóta nem akar elindulni hiba veszemki-teszem vissza a videókártyát... Valami ötlet hogy mi lehet a probléma?Ileltve megoldás?2017. márc. 15. 13:00
1/11 anonim válasza:
Én a Monitorra gondolok vagy a HDMI kábelre.Nekem is volt ilyen probléma.Ki- és be kapcsoltam a monitort ész kész.Csak nekem 2 óránként kapcsolt ki.Szerintem hívj valakit akinek ez a szakterülete.
2/11 A kérdező kommentje:
Ha a laptopba szúrom akkor működik a képernyő
2017. márc. 15. 14:45
3/11 anonim válasza:
Akkor videókártya csere nagy esélyel.SZERINTEM
4/11 Szirty válasza:
"Ha a laptopba szúrom"
Laptopba szúrod?? Azt hogy?
5/11 anonim válasza:
Gondolom a szúrom az a dugom lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
Kivettem a ramokat visszatettem őket és mostmár működik viszont nagyon lassú lett a gépMit kellene csinálnom vele? U.i. Tényleg nem értek hozzá
2017. márc. 15. 21:22
7/11 anonim válasza:
Hogy szedted ki a ramokat?Be volt kapcsolva a számítógép?A egyből kirántottad?Ha igen akkor szopás van.Ha szép lassan kivetted akkor nem törhetett el semmi.De lehet szoftver hiba esetleg nagyon poros lehet.Hogyan raktad vissza a ramokat?Belenyomtad és kész?Vagy szép lassan nyugodtad beleillesztetted?
8/11 A kérdező kommentje:
Csak 1-t vettem ki és biztos,hogy nem törtem el semmit,illetve nem ment a számítógép.
2017. márc. 16. 12:20
9/11 anonim válasza:
Meg azt mond meg nekem hogy szetted ki?Ki rántottad?Mert ha egy illeszkedő is eltörik akkor kakukk.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát ilyen fehér cuccokkal volt rögzitve a ram a két oldalán azokat lenyitottam és kijöttek szépen nem rángattam vagy vmi ilyesmi
2017. márc. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!