Ez jó konfiguráció egy gamer laptopnak? Jobb árfekvésben nem nagyon találtam 1070-es kártyával. Megéri-e megvenni
Figyelt kérdés
Processor: Intel i7-6700HQ Quad core Skylake
RAM: 16 GB 2133MHz (DDR4)
GPU: nVidia GeForce GTX 1070 8 GB
1 TB 7200 rpm-es HDD
500 ezer forintba kerül, Asus ROG Strix GL502VS. Megéri az árát? 500 ezer a nagyon max., amit kiadok egy laptopért. (Az SSD hiánya nem érdekel, van aki azt is nézi, de ha azt is figyelem, az nagyot dob az áron, ugyanilyen konfigurációval 30 ezerrel lenne úgy drágább, de fél milla is sok pénz, és ennél többet nem tudok fizetni.)
2017. márc. 13. 21:02
1/4 anonim válasza:
Ha nem gond az igénytelen ház és anyaghasználat meg hogy 2 év múlva valószínűleg kuka az egész, akkor jó. A GL sorozatnak semmi köze a G-hez, G "light", műanyag vackok elégtelen hűtéssel. Az i7-es cpu használat közben túlmelegszik és csak fél órajelen tud menni, gyakorlatilag gyengébb lesz a gép, mintha i5-tel lenne szerelve.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én nem értek az ilyesmihez, megtanultam, mit jelentenek a hardvereszközök és ezek értékei, milyen típusai vannak, de gyakorlatban abszolút nem vagyok járatos. Például nem is hallottam még olyat, hogy van nem műanyagból készült laptop. Sok laptoppal találkoztam már laptop üzletekben, a suliban, de még olyat tényleg nem láttam, ami ne műanyagból lett volna. És az orvosolná-e a vacak hűtést, ha külső laptop-hűtőt vennék hozzá?
2017. márc. 14. 14:07
3/4 A kérdező kommentje:
Illetve most, hogy visszagondolok, láttam már fém laptopot... mindegy. Gamerben az Asus mind műanyagból van, amit eddig néztem.
2017. márc. 14. 14:25
4/4 anonim válasza:
A legtöbb Asus gamer laptop kijelzőfedője fém egyébként, a többi része azért műanyag általában, hogy ne legyen nehezebb és nekem van ilyen laptopokkal tapasztalatom és a műanyag minősége megfelelő... A gl502 szériát nem ajánlanám GTX 1070-nel, bár nem tudom mennyire melegedhet. Ha tartasz attól , hogy felmelegszik, tudom ajánlani a G752 szériát. Drágább, viszont Porkifújó rendszer van benne és jobb a hűtése, de a te választásod. GTX 1070-nel olcsóbb laptopot nem fogsz találni. Egyébként jó konfig, játékhoz kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!