Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1050 videokari probléma?

Gtx 1050 videokari probléma?

Figyelt kérdés
Mai napnvettem egy gtx 1050-ex vidikarit, beszereltem, telepítettem a drivert, és az első játék amit kipróbáltam nem úgy futott amire számítottam.(böngészős játék, nem igényel atomerőművet szerintem) Ez után kipróbáltam a programot amit feltelepített "Extreme Gameing Engine" és felhúztam pár cuccot maxra. Ezután a kép elsötétült és minden megállt. Kikapcsoltam a pc-t manuálisan és a bekapcsolást követően gyorsan visszaraktam defaultra. Ígx most nincs probléma viszont a játék most se valami fényesen megy. Valami ötlet?
2017. márc. 13. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugye a monitort a videókártyába dugtad nem az integráltba
2017. márc. 13. 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen a kártyába van dugva.
2017. márc. 13. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
És ha már cuccokat huzkodtál fel, akkor gondolom értesz is az OC-hez. Nem úgy van az, hogy mindent feltolok maxra és kész is.. Így könnyen kinyírhatod a kártyát.
2017. márc. 14. 02:25
 4/7 anonim ***** válasza:
És lehet valami maradandót alkottál a kártyával, szóval az már nem lesz olyan mint újkorában. (Vegyétek figyelembe a "lehet" szót, ez csak feltételezés.)
2017. márc. 14. 02:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet amúgy, nem a kártya kevés a játéknak, hanem a procid. Attól függően, mennyire használja ki a kártya képességeit, illetve mennyire van optimizálva a kód az adott környezetben való futáshoz, lehet, egy erősebb procival, gyengébb kártyával szépen futna, de az is lehet, hogy egy atomerőművön is szaggatna.
2017. ápr. 7. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
A cpu egy G3260 (tudom nagyon gyenge) most egy i3at vagy i5öt tervezek hozzá venni. Egyébként a DarkOrbitról lenne szó ami tényleg nem igényel erőművet.
2017. júl. 5. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek a böngészős játékok általában nem a leghatékonyabbak erőforrás-felhasználás szempontjából. Böngészőben futtatni valamit mindig kevésbé hatékony, mint natív kódban.
2017. júl. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!