Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szaggat a gépem és hogy tudom...

Szaggat a gépem és hogy tudom kideríteni, hogy proci a rossz?

Figyelt kérdés

Az van, hogy az összes játék szaggat még a YouTube-on a reklámok is szaggatnak. Egyik napról a másikra lett ilyen. HDD-t kizárom mert új van benne és a rendszer is új. Procira tippelek.

A gépem:

Proci: i3-4330

Rendszer: Windows 10

VGA: GTX 750TI

RAM: 8GB

HDD: 1TB (Toshiba)

Alaplap: ASUS H81M-HD3

2017. márc. 12. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A proci az utolsó alkatrész ami tönkremehet egy gépben.

Nézd meg a futó folyamatok számát, és azt hogy mik terhelik a gépet. Esetleg vírusírtás.

A HDD-t én nem zárnám ki.

2017. márc. 12. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Procik gyakorlatilag elpusztíthatatlanok. Itt inkább hűtéssel, szoftverrel, vagy a felhasználóval lehet gond.
2017. márc. 12. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

ha a hdd új és most kezdte az lehetséges (nekem pl gyári hibásat küldtek) szerencsére cserélték. (szintén toshiba volt :D)

nekem a gépemben 7 éve ugyanaz a proci van (i5 760) a gyári hűtőjével mai napig azzal játszok és nem kiméltem mindent uhdn és nem félek hogy akármi baja is lesz.

Voltam már úgy mint te, nálam egy egyszerű leformáz ujratelepít segített, virus volt. Win10 amugyis... :D

2017. márc. 12. 09:33
 4/5 kibipunk ***** válasza:
Hát én is leginkább a hdd-re tippelnék főleg ha új,tényleg lehet akár gyári hibás is.A proci szintén kizárva.Maximum ha még teli van pakolva mindennel a gép egy tisztítás nem árt,vagy egy újratelepítés,lehet egy vírus is.:)
2017. márc. 12. 10:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Lehetséges, hogy meglett a probléma oka.

Windows Deafender 20%-on meg izzasztotta a Processzort miközben a játszottam. Megszüntettem futtatását és egyből elmúlt a laggolás.

Köszi meg egyszer a segítséget! (nem vagyok nagy számítógép guru)

2017. márc. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!