Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki rendelt már ilyen...

Valaki rendelt már ilyen monitort? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Ha rendelt már valaki ilyen monitort ( [link] ) az írja már le hogy milyen

képminőség stb

meg hogy mekkora mert az adatlapon 2 méret szerepel egyszer van rajta eg, 21,5" meg van rajta eg, 34" is

plus oda van írva hogy FullHD egy kicsit lejjebb pedig hogy 1440p

a válaszokat előre is köszi

2017. márc. 11. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A lent látható műszaki adatok egy több mint 100 ezer firontot érő 4K felbontási ultra wide monitorra vonatkoznak, a fentiben is érzek némi csalfaságot mert még nem láttam fullhd monitort 30 ezerért. De ha van is, biztosan nagyon rossz minőségű. Egy normál 24"-os fullhd monitor kb 30-40 ezertől kezdődik. Azért 24-es mert a 21.5-es már elég kicsi egy fullhd-nek.
2017. márc. 11. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én FullHD 22" monitorom 20 ezerbe került 5 éve, 30 ezer egy 24" TN monitorért ma már teljesen korrekt. Nem kell mindenkinek IPS-t vennie, ha nem futja rá és ha csak egyedül fogja használni (ahol a betekintési szög másodlagos), más előnye meg nincs az IPS-nek.

[link]

Itt a hivatalos honlap, ennek kell hinni. Egyébként a 700:1 natív kontraszt tényleg nagyon alacsony.

2017. márc. 11. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

ez egy sima kis fhd-s monitor semmi extra.Amivel eddig találkoztam aoc monitorok egész jól bírták sőt volt 1-2 ami kifejezettem tetszett ha másban nem is designban biztos.

A látási szögük viszont általában elég rossz ez ennél a modellnél is igaz, nem egy filmezésre való monitor

2017. márc. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!