Lassúak a játékok win10-el, mit kéne tennem?
Egyáltalán milyen a gép?
Nem zabálja valami a háttérben a gépet?
Net elég gyors?
Nem pingelsz túl sokat?
A gépem:
Intel G3250proci
8gb ram
GTX950 vga
Latom mimuszhuszarok megjottek de azt se tudjak mirol beszelek csak eszetlenul nyomjak a pirosat...
De tovabbra is mondom hogy nem erdekel mert ettol ez teny, hogy a win10 ilyen teren a legjobb rendszer...
# 5
Ja, csak tele van minden vacakkal, amik amúgy a kutyának nem kellenek (csempés alrendszer, stb.), emiatt hiába jobb az erőforrás elosztása, a gyakorlatban sokszor lassabb a Win10.
Mert talan nem ugy kell csinalni hogy felrakom az OP-t es dolgom vegezve nem csinalok semmi mast....
Beallitasok, folosges elemek kitorlese...
Erdekes modon nalam semmi gond nincs semmi gond a Win10el...
Persze a 8.1-et akkor is visszasirom mert gyorsabb volt de a teljesitmeny elosztas nalam fontosabb.
Ez jó... új Microsoft fogalom lehet? .. a jobb összes "teljesítmény eloszlás". Ilyet még nem tapasztaltam egy op rendszernél sem de még csak nem is hallottam se nem olvastam.
Hogy a rákba lehet gyorsabb, jobb rendszer az ami ezer+1 szállal a rendszert kutatja amíg dolgozik és rajta csüng a hálózaton ha kell ha nem és isten tudja milyen adatokat küld el ide meg amoda harmadik félnek azok amik például a nyilvános mappába vannak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!