Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Egy fullos dell 7559em van, de kb csak filmezesre, netezesre használom. Szeretnek helyette 210-230 körül egy egyszerűbb gépet, de nem valami gagyit. Olyan kéne ami full hds, i5ös cpu van benne es nincs külön vga csak az integrált. Hp probookkal az a bajom, hogy szar a kijelzoje és feleslegesnek talalom benne az amd vgat. Én a lenovo idepad 310V-t neztem, 220 körül ssd, 1tb hdd, i5 és matt full hd van benne. Lenyeg lenne, hogy 5ev mulva se lassuljon be, tehát valami jobb hűtése legyen azért, meg ilyesmi. Ennyiert femhazas gep nincs gondom. Fujitsuval meg acerrel legyszi kimeljetek, hp, dell, vagy lenovot szeretnék.
2017. márc. 11. 12:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és kéne benne legyen ssd, vagy ha nincs akkor ilyen 190 körül legyen az ára. Plusz 15,6-os kepatlot szeretnék. Köszönöm annak, aki tud ajánlani valamit!
2017. márc. 11. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg asusra gondoltam még, de azok ebben a kategóriában szinte mind gagyik. Igazából ez a lenovo tetszik,ha normális hűtést tud produkálni és nem főzi le a procit pár hónap alatt. Sajnos tesztet nem találtam róla.
2017. márc. 11. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Árukereső ennyi találatot dobott ki ezekkel a feltételekkel:

[link]

Gondolom, használtak nem játszanak.

2017. márc. 11. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából a #3-as válaszoló kimerítette a kérdést, ebben az árkategóriában szinte minden laptopban ott figyel a dedikált VGA. Asus K szériás gépei fémházasak, de ha netán a Lenovo műanyag, akkor sincs semmi. Nem fogja az internet meg a film annyira megterhelni és felmelegíteni a procit, hogy aggódni kelljen.

Laptopoknak meg sosem lesz tökéletes a hűtése, ha igen, akkor az pedig nem a 200.000 és környéke árfekvés, hanem a kimondottan "gamer" laptopok, amik 300-400 Ft környékén mocorognak. Évente egyszer nem árt a laptopot portalanítani esetleg pasztázni. Meghálálja, pl. nem fog 5 év múlva belassulni.

De ha ennyire fontos a hűtés, és nem fő szempont a kényelem és a mobilitás, akkor inkább egy asztali PC. Tudom nem lehet vele befeküdni az ágyba, de a hűtése klasszisokkal jobb tud lenni, mint egy laptopé.

Én is alapvetően laptop párti vagyok, de azért néha jobb lenne egy asztali PC. Nálam a lélektani határ a 250.000 Ft laptopra, e felett már csak pénzkidobás, akkor már asztali PC-t vennék.

2017. márc. 11. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezért válnék meg nehéz szívvel a Delltol, mert koroket ver a hasonlo arkategorias laptopokra hutesben, viszont tényleg 400 körül volt és nem használom ki.

Köszi a tippeket!

2017. márc. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!