Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a headsetem...

Mi lehet a baj a headsetem mikrofonjával? (A lényeg lent)

Figyelt kérdés
Vettem egy asus cerberus headsetet nagyon jóó és szeretem de: A mikrofonjával nem tudom, hogy mi a baj. Van rajta kettő: egy beépített a kábelen és egy rendes kivehető mikrofon. Videókból és vélemyényekből úgy szűrtem le, hogy ez egy elég tiszta hangzású mikrofon. Ha bedugom a sima 1 jackes portba akkor a laptop nem a headset mikrofonját használja és ezt nem találtam meg hogy hol lehet át állítani. A fő probléma, hogy kaptam hozzá egy elosztót ami egyben meg is hosszabbítja és így már a headset mikrofonja működik de sajnos a beépített vagyis a nagyon rossz minőségű. Mi lehet a probléma???? Hibás a mikrofon? vigyem vissza??

2017. márc. 11. 11:22
 1/1 A kérdező kommentje:
Most próbáltam ki a telefonomon ha nincs bedugva és ha be van a mikrofon. Sokkal jobb volt úgyhogy a mikrofon teljesen jó és működik. Akkor mi lehet a probléma??? A lényeg, hogy egy elosztó segítségével külön portba dugom a mikrofon és a fejhallgató kábelét de ekkor már nem a jó minőségű mikrofon hanem a beépített olcsó szar mikrofon szól (a beépített a headsetbe van beépítve nem pedig a gépbe de az csak egy pótmikrofon) :)
2017. márc. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!