Honnan tudom letölteni a Gigabyte 970A ud3p alaplaphoz az f2k jelzésü biost?
Figyelt kérdés
Olvastam egy masik forumon hogy lètezik egy f2k jelzèsü uj bios ehez a laphoz csak nemtudom hinnan tudnam letölteni mert a gyartó oldalan nincs fent! Segîtene valaki hogy mien oldalon van. Vagy megadna egy link-et ahonnan letudnám tölteni.A segítsèget elöre is köszönöm!2017. márc. 11. 09:21
1/3 3 napos mákos lecsó válasza:
Miért kell neked egy ilyen BIOS? Ha a gyártó nem tette fel akkor én nem vállalnám be.
2/3 anonim válasza:
Mint olvashattad "azon a másik fórumon", a BIOS hivatalosan nincs kiadva, az illető felvette a supporttal a kapcsolatot, és azok elküldték neki. Próbálkozz ezzel te is.
3/3 anonim válasza:
Semmilyen körülmények között nem írnék az alaplapomba olyan biost amit nem a gyártó hivatalos oldaláról töltöttem le. Hasonlóképpen béta biost sem írnék bele. De a te alaplapod, azt csinálsz vele amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!