Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felhasználói szempontból...

Felhasználói szempontból milyen előnyei, hátrányai vannak a LED tv-nek HDMI kapcsolattal?

Figyelt kérdés

2017. márc. 11. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Hátrány semmi, előny annál inkább.

Ma már 4K-s felbontással is mennek egyes TV-k monitorok és az nem 1080-as felbontás sima HDMI-n keresztűl hanem jóval nagyobb tudású fejlettebb megjelenítés!

Példa: [link]

2017. márc. 11. 08:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ.A szemem nem igen érzékeli már a full HD-t sem nagyon. Játszani nem szoktunk, nincs is playstation.A hátránynál arra gondoltam, van-e beégési probléma, mivel a felhasználói programoknál nagyon sok az ugyanazon a helyen lévő "adat"(képpont.)Az biztos hogy alapból szebb a kép. Nekem untig elég, néha sok is a 32". Próbaként korábban tv-zésre kaptam egy 50"-osat, de nem láttam be az egész képernyőt. Elfáradt a szemem a"rohangálástól".5 m-re volt. a tv.A 42
2017. márc. 11. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!