István 138 kérdése:
Videókártya felcserélében segítenséget kérhetek?
Figyelt kérdés
Egy Dell Inspiron 3543 tipusu laptopomba 2 vidikàrtya van, egy Intel HD Grapics illetve egy Nvidia Geforce 820M Nos èn az Nvidia kàrtyàt szeretnèm hasznàlni, de nem tudom.hogy kell àtàlítani ugy hogy Nvidiast hasznàlja! Ebbe tudtok segíteni?2017. márc. 9. 03:40
1/9 anonim válasza:
Ha minden driver rendben van, akkor automatikusan történik a váltás, nem kell vele foglalkozni.
2/9 A kérdező kommentje:
Hàt ezekszerint nekem.nincs minden rendben vele mert nem vàlltott...hogyan tudnàm.megnèzni hogy minden driver megvan-e? Amugy Diver Boostal szoktam leelenőrizni de ezekszerint az kevès
2017. márc. 9. 08:24
3/9 MGéza válasza:
Azt a hulladék programot töröld le a francba... Hivatalos weboldalon, nvidia.com-on keresd a drivereket. Nem igaz, hogy olyan nehéz.
4/9 anonim válasza:
itt van az összes driver-e.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, itt az összeset töltsem le igaz?
2017. márc. 9. 16:38
7/9 A kérdező kommentje:
Értem
2017. márc. 9. 18:39
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. márc. 9. 18:40
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,a driver frissités megoldotta a problèmàmat
2017. márc. 11. 07:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!