Laci 2015 kérdése:
Koleszhez való laptopot?
Figyelt kérdés
Ti milyen laptopot tudnátok ajánlani 100-120k értékben amit informatikus koleszban tudnék használni? A gaming laptopok drágák, de bízom benne, hogy ebben az árkategóriában is van/lesz olyan laptop amin elfut a legtöbb játék (nem kell nagy gépigényű játékokra gondolni, csak mint CS:GO, Saints Row 4, stb...). Én az Acer Aspire E5 valamelyik gyengébb verziói között filózok, de koleszbe csak a következő tanévbe megyek és addig még változnak az árak.2017. márc. 8. 22:35
1/5 BM-Striker válasza:
Újonnan i3-as HP 250 G5 vagy Dell Vostro 3558.
Ilyen árú új notebook sohasem lesz jó játékra.
2/5 anonim válasza:
Az elsőnek sajnos igaza van, én is kollégista vagyok és addig hajtottam laptopra először 120000res lategóriában amíg feladtam, felvittem 180 ra azt meg már sajnáltam érte, így maradtam a pc építésnél. Koleszokban általában van gépterem, vagy valahogy tuti biztosítják hogy ha kell géphez juss.
3/5 Panda Péter válasza:
vegyél inkább egy használt business laptopot.
4/5 BM-Striker válasza:
Játékra az sem lesz jó egyébként.
Játékra normálisan használható gépek használtan is 150 körül kezdődnek.
Egyéként egyetemre valóban az üzleti gép jó.
Kokszba egy használt asztali gép jobb lenne ilyen célra.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!