Osszeallitanatok nekem egy gamer gepet?
Figyelt kérdés
130 000-140 000 koruli ar fontos lenne hogy uj cuccok es 3 ev garancia legalabb tudom hogy ez nem tul sok penz de nem 4kban akarok jatszani ha lehet olyan dolgokat irjatok ami pcxen megtalalhato bocs a helyesirasert de telorol vagyok2017. márc. 7. 23:26
1/8 A kérdező kommentje:
Ssd is jo lenne bele ha lehet
2017. márc. 7. 23:33
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Valamint akkor amit lesporoltam abbol tudsz venni ilyen ramot:
Egy ezressel több mint a határ de szerintem megéri a +1000
5/8 anonim válasza:
És ez a RAM mitől lenne jobb? Több slotot foglal, drágább, és az órajele is kisebb.
6/8 anonim válasza:
már nem azért de a dual slot az jobb mint a single slot
ha értenél hozzá tudnád
és szebb is
valamint több +fps-t ad a kettő 2133-as mint az egy 2400-as
7/8 anonim válasza:
A dual chanell csak CPU-ba integrált IGP használata esetén jelent előnyt, itt nem, mivel a dVGA a saját VRAM-ját használja. Te nem értesz hozzá. És igen, jobb valamivel a 2400-es, ha nem is sokkal, de ha egyszer olcsóbb vagy ugyanolyan árú, miért venné valaki a 2133-ast? A kinézetének meg nem hinném, hogy bármi jelentősége van.
8/8 anonim válasza:
De én pont, hogy értek hozzá
A dual channel mindig is jobb lesz mint a single channel
Jobb megbízhatóbb márka
Szerintem pedig fontos a kinézet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!