Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség illetve melyike...

Mi a különbség illetve melyiket vegyem meg? Gtx 1070?

Figyelt kérdés

Ez a két kártya:

[link]

[link]

Mi a különbség? Melyiknek jobb az ár érték aránya?

Nekem az első ideálisabb lenne az ára milyatt de ha esetleg valami nagy hiányosága van akkor veszem a drágábbat

2017. márc. 7. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyobb hűtőborda és fejlettebb a vrm, azaz halkabb és tovább húzható az utóbbi.
2017. márc. 7. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a giga kártyákat, mert a minőségén látni az olcsóbb árat. Itthoni gtx 970 g1 gaming elég szépen zörög jó 2 év után, ha szétszedem buktam a garit, de a boltban meg nem javítják mert nem befolyásolja a működést.

Strix túl van árazva, semmiképp nem éri meg az árát.

Érdemes lenne várnod 10-éig, akkor jön ki a gtx 1080Ti, talán lejjebb nyomja az 1080 árát (legalább is most az utóbbi 1-2 napban ment lefele az 1080), ami lefele piszkálhatja a gtx 1070-et is.

[link]

Ajánlom figyelmedbe.

[link]

[link]

"Gigabyte (GV-N1070G1 GAMING-8GD) GTX1070 8GB G1 Gaming -- 129.990Ft

ASUS (STRIX-GTX1070-O8G-GAMING) GTX1070 8GB ROG STRIX O8G GAMING OC -- 145.990Ft"

[link]

És napestig lehetne sorolni.

Én használtat vennék garanciával, MSI-t olcsóbban megkapod mint a gigát és semmi baja nincsen.

2017. márc. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!