Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a gépem?

Miért nem kapcsol be a gépem?

Figyelt kérdés

Most cseréltem új alaplapot és processzort,

Alaplap: gigabyte b150m d3h ddr3

CPU: i5 7600k

2017. márc. 7. 17:02
 1/4 anonim válasza:
Mindent megfelelően csatlakoztattá, tápkábeleket rendesen be dugtad az alaplapba? az is lehet, hogy több áramot igényelnek az új alkatrészek, mint a régiek voltak. hány wattos a tápod?
2017. márc. 7. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:

520W os tápom van, de megnéztem az alaplap gyártói oldalát, és ott az áll hogy csak 1.2V os ramot támogat, nekem meg 1.5V os ramom van. Lehet hogy emiatt nem indul el a rendszer? A gép elindul, ventik, cpu hűtő, hdd pörög, csak a monitoron egyfolytában az áll hogy no signal és még a BIOS se jön be.

Lehet hogy mindennek a ram az oka?

2017. márc. 7. 19:59
 3/4 anonim válasza:
Az nem lehetséges, hogy az alaplap bios csak skylake processzort támogat? Frissités nélkül egy kaby-lake processzorral a biosig se jut el a gép, feltéve ha jött hozzá ki egyáltalán frissítés.
2017. márc. 9. 02:56
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem az lehet a hiba, hogy a mostani ram túl nagy feszültségen működik
2017. márc. 14. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!