Jó ez a laptop?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kinéztem magamnak ezt a laptopot [link] az lenne a kérdésem h megéri e ezt a pénzt vagy tudtok jobbat ebben az árkategóriában? Úgy szeretném kihozni h havonta fizetek 10.000et.2017. márc. 7. 05:06
2/10 szántóvető válasza:
jó,ráadásul meglepő hogy nincs telekomos módra túlárazva.azon sem lepődtem volna meg ha 200-at kérnek érte.persze kérdés hogy erre az árra milyen költségek jönnek még..mondjuk már nincs készleten,ez sem meglepő..
3/10 anonim válasza:
Ilyen processzorral vettem használtat 40-ért, annyi különbséggel, hogy 1 gigás a videokártya és 500 gigás a vinyó. Felőlem elkérhetnek 120-at azért a kis memóriáért és tárhelyért, de nettó lehúzás az egész.
Mire használnád amúgy? Kiszámoltad mennyire jössz ki, mire kifizeted?
Ja és a vindóz 10-et dobd ki róla.
4/10 A kérdező kommentje:
Játékra kellene. Cs go, wot, ilyenek.
2017. márc. 7. 07:32
5/10 A kérdező kommentje:
Az otthoni gépembe x4 860k gtx 750ti 8gb ram van. Csak elköltözem és nem tudtam magammal hozni. Nem értek a laptopokhoz. Pl fingom nincs h a 750ti az erőebb vagy a 940M :D
2017. márc. 7. 07:34
6/10 A kérdező kommentje:
Valami olyan teljesitményü laptop kellene mint a gépem
2017. márc. 7. 07:51
8/10 A kérdező kommentje:
Mert 600km re van
2017. márc. 7. 08:41
9/10 anonim válasza:
És a vonaton is játszani kell okvetlen?
10/10 anonim válasza:
Jó , csak a proci i3 , i5 , i7 ? Meg attól függ , mire kell. Ha játszani , akkor jó. Csak a procit kéne kideríteni. De más oldalakon van olcsóbb és jobb is. (megbízható !)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!