Led beszerelése, hogyan?
azt,hogy forrasztanak meg kábeleket kötnek össze.
és te mit látsz amikor tükörbe nézel?
ne az értelmes válaszokat szóld le, hanem legyél önálló.
Több száz videó van fent a YT.-on ahol részletesen elmondják, hogy mit hogyan.
Te persze azt várod el, hogy itt leírjuk neked lépésről, lépésre, de arra már nincs eszed hogy részletekbe menj.
Ülj le, egyes !!
milyen led-ről van szó? led-szalag? led-panel? egyszínű vagy rgb?
csak úgy magába agyatlanul ne kötögessél semmit sehova, azért egy pc táp nagyon tud b.ni ha sikerül rövidre zárnod. ami mondjuk nem tesz jót az egészségednek meg a tápénak se.
Nem azokat kell sértegetni aki segíteni próbált, hanem venni a fáradtságot és rákeresni a témára. Többször megénekeltem már itt ezen a helyen, de akkor elmondom még egyszer.
Nekem azzal nincs, és nem is volt semmi bajom, ha valaki nem tud valamit. De ha valaki olyan ostoba, hogy nem tudja használni a keresőt sem, az már idegesít.
Látod ? A saját kérdésedet beírtam a Google-ba, és tádáám !! Ennyire egyszerű.
Ehhez képest te itt könyörögsz segítségért, de arra már nincs eszed, hogy a részletekbe is beavass minket.
Mert led szalag van ilyen is, meg olyan is.
Megjegyzem , hogy nagyon is sokat segítettem a Youtube megemlítésével neked, mert már én is készítettem oda videót a témáról. Elég részleteset. Persze neked ahogy látom még mindig teherként esik egy keresőszó beírása.
Nem baj, majd felső tagozatban pár év múlva megtanítják ezt is.
https://www.youtube.com/results?search_query=Led+beszerel%C3..
Bocs hogy segíteni próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!