Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » New 3ds XL-nél ez normális?

New 3ds XL-nél ez normális?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem egy New 3ds XL-t a konzolvilágban, és teljesen jól működik, leszámítva egy dolgot. Ha elkezdem visszahajtani a felső képernyőt, akkor úgy érzékeli, mintha a c-sticket lefelé húznám. Ez nekem elég furcsa, hisz a c-stick önmagában rendesen működik.

Ez először akkor tűnt fel, mikor videót néztem rajta, és kicsit magam felé hajtottam a képernyőt, hogy jobban lássam. Arra lettem figyelmes, hogy belassul a videó, és az alsó képernyőn narancssárgán világít a lejátszási sebesség, miszerint én lassítottam le, de én nem nyúltam a c-stickhez. (Ugyebár ezzel lehet manipulálni a lejátszási sebessége)

Eddig nemigazán foglalkoztam vele, de mostanában kezd egyre jobban frusztrálni a dolog...

Szóval a kérdésem az lenne, hogy normális e ez így, illetve hogy ha nem, akkor mit lehet ezzel csinálni?

#Nintendo #c-stick
2017. márc. 6. 20:11
 1/2 BM-Striker ***** válasza:
Nem normális, garanciáztasd.
2017. márc. 7. 00:55
 2/2 Krisipoke ***** válasza:
Nekem sima New 3DS-em van, nem XL, de nekem nem csinál ilyet. Szerintem is szólj, ahol vetted.
2017. márc. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!