Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jónak mondható ez a konfig?

Jónak mondható ez a konfig?

Figyelt kérdés

Intel G4560 BX80677G4560

Gigabyte GA-B250-HD3P alaplap

Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black memória.

XFX RX470 VGA ( A kártya már megvan)

Ehhez az alaplaphoz ugye nem kell bios frissítés , hogy fogadja a processzort ?

Battlefield 1 , és az új NFS szépen futna rajta ?

2017. márc. 6. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó lesz, és nem kell BIOS frissítés.

Memóriának én viszont ezt ajánlanám. Battlefield 1-nek nagyon jót tesz a magas órajelű, dual channel kiépítés.

[link]

2017. márc. 6. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
De az alaplap nem támogatja a 3000mhz.es memóriát.
2017. márc. 6. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Minimum 2400MHz ramokat vegyél, szükség lesz rá, mert jelentősen emeli a teljesítményt. 3000MHz nem gond, alacsonyabb órajelen fognak futni.
2017. márc. 6. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a gépem van, annyi különbséggel, hogy G.Skill ramom van 2x4 gb 2400 mhz. Battlefield max beállítás mellett vsincel bekapcsolva, 60 fps-t tartja folyamatosan. Azt azért tudni kell, hogy induló procinak jobbat nem igazán lehet, ár-értékben kapni, de csodát nem kell várni egy 22-e forintos procitól, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell megijedni, hogy ha egy két játék esetleg nem úgy fog menni, ahogy az ember elképzeli, alapból ez a proci nem is tudja teljesen kihajtani az rx470-et tehát ott is van kevés fps vesztés, de összeségileg nagyon jó lesz, kezdő gamer gépnek, több, mint tökéletes. Én majdnem mindennel ultrán játszok, csakis a nagyon processzor zabáló játékok azok, ahol van ultrán apró fps drobbjaim, de azok is túlnyomó részt tartják az állandó 60 fps-t Vsincel.
2017. márc. 7. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!