Milyen arányban osztjam fel a merevlemezt?
Figyelt kérdés
Újra lett rakva teljesen a gép, mert tönkrement a vinyó benne és kicserélték. Feltelepítették a szervízben a win10-et, de régen nekem úgy volt, hogy 2-re volt osztva az egész, a c volt a kisebb, amin a windows volt elvileg, a d pedig a nagyobb, azon meg a programok.
1 TB-s a merevlemezem, milyen arányban osszam meg?
2017. márc. 6. 13:31
1/7 anonim válasza:
Semmilyenbe, van valami célod a felsztással? Mert ha nincs akkor tök felesleges.
2/7 sharkxxx válasza:
C: 32767 MB
D: 65535 MB (vagy amennyi marad)
3/7 A kérdező kommentje:
Hát jól jött most is, hogy fel volt osztva, mert párszor előfordult már, hogy elszállt az egész gép és a számtechesek le tudták nekem menteni a másik meghajtóról a cuccokat. Most ugyan van külső vinyóm is, arra mentettem el nemrég a cuccokat, még szerencse, mert most semmi sem maradt volna, de jobb szeretem ha ketté van osztva
2017. márc. 6. 13:47
4/7 anonim válasza:
Attól függ mi a cél a felosztással.
Ha csak megszokás, akkor olyan arányban oszd fel, ahogy megszoktad. Azt meg csak te tudod.
5/7 anonim válasza:
"elszállt az egész gép és a számtechesek le tudták nekem menteni a másik meghajtóról a cuccokat."
Ha nincs külön partíció, akkor is le lehet menteni az adatokat. Ha a winchester döglik be, akkor édesmindegy, hogy partícionálva van.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem hogy volt az a probléma, de igazából nem értek hozzá annyira, csak azt tudom, hogy kell hagyni helyes a windowsnak, ezért kérdeztem, hogy mennyi szükséges, hogy ne akadozzon stb. De úgy ennél mélyebben már nem értek hozzá
2017. márc. 6. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!