Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a GPU bele férne ebbe az...

Ez a GPU bele férne ebbe az alaplapba? (kép)

Figyelt kérdés

nem érne hozzá a vége ramokhoz?

[link]

[link]

és a másik kérdésem h elvileg A rendszer tápfeszültség igénye: 400W de nekem ha jól látom csak 300w a tápom akkor ne is vegyek ilyet bele ? most egy GT 730 1Gb ddr5 van benne köszi a válaszokat

2017. márc. 5. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem érhet hozzá, még egy jóval hosszabb kártya sem, jól is néznénk ki :)

A 300-as táp, hacsak nem nagyon a végét járja, jó, mert ez a kártya nem igényel extra tápcsatit, max felvétele 75 W. Mivel láthatóan nincs megszórva a gép egyéb hardverrel, így elég lesz.

2017. márc. 5. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
1 éve vettem a gépet és nem volt baj a táppal sose..hát csak azért kérdezem mert látom h mekkora kártyák vannak és hát újabb alaplapokban kicsit feljebb van a ramok el helyezkedése
2017. márc. 5. 12:43
 3/7 A kérdező kommentje:
bár ha igy állunk h elég a 300w táp akkor ebből a szériából 2gb vennék
2017. márc. 5. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A VRAM mérete nem számít ebből a szempontból, PCI-E foglalatból nem vehet fel többet.

De megnéztem a képet még egyszer, bár nem a legjobb kép :), de az látszik, hogy nincsenek is egy síkban, ami a kártya nyákját és a memória rögzítőt illeti, fentebb van. Milyen lap ez, azon kívül, hogy Asus? Egyébként a GTX 650 is körülbelül ekkora, nem is ér el el odáig

2017. márc. 5. 13:03
 5/7 A kérdező kommentje:

sajnos azt nem tudom h mi a pontos típusa everest is azt írja rá h ismeretlen..amikor meg vettem volt hozzá le irás interneten azt ki másoltam ennyi tudok ki venni belőle de iylet nem talál neten:Intel Q65 Asus USB3.0 Alaplap

pedig jó lenne tudni h pontosan mi a neve vagy alaplapra is van illesztő program ?

2017. márc. 5. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fontos. Ez valószínűleg P8H61-M(valamelyik) 1155-ös lap. A képeken láttam, hogy tényleg ott van, de a kártya nyákja magasabban lesz így is, de még így sem érhet hozzá, hiába van közel. Nem kell aggódni.
2017. márc. 5. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
igen ez az hát köszönöm szépen a válaszokat :)
2017. márc. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!