Ez a GPU bele férne ebbe az alaplapba? (kép)
nem érne hozzá a vége ramokhoz?
és a másik kérdésem h elvileg A rendszer tápfeszültség igénye: 400W de nekem ha jól látom csak 300w a tápom akkor ne is vegyek ilyet bele ? most egy GT 730 1Gb ddr5 van benne köszi a válaszokat
Nem érhet hozzá, még egy jóval hosszabb kártya sem, jól is néznénk ki :)
A 300-as táp, hacsak nem nagyon a végét járja, jó, mert ez a kártya nem igényel extra tápcsatit, max felvétele 75 W. Mivel láthatóan nincs megszórva a gép egyéb hardverrel, így elég lesz.
A VRAM mérete nem számít ebből a szempontból, PCI-E foglalatból nem vehet fel többet.
De megnéztem a képet még egyszer, bár nem a legjobb kép :), de az látszik, hogy nincsenek is egy síkban, ami a kártya nyákját és a memória rögzítőt illeti, fentebb van. Milyen lap ez, azon kívül, hogy Asus? Egyébként a GTX 650 is körülbelül ekkora, nem is ér el el odáig
sajnos azt nem tudom h mi a pontos típusa everest is azt írja rá h ismeretlen..amikor meg vettem volt hozzá le irás interneten azt ki másoltam ennyi tudok ki venni belőle de iylet nem talál neten:Intel Q65 Asus USB3.0 Alaplap
pedig jó lenne tudni h pontosan mi a neve vagy alaplapra is van illesztő program ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!