Laptoppal jobb grafikai teljesítmény?
Figyelt kérdés
A kérdést pontosítva: Van egy laptopom gtx 960m-el, de a "mai" játékokat már nem viszi lowon sem 60fps-el. Gondolkodtam, hogy hogyan lehetne jobb teljesítményt elérni laptopon (nem jöhet szóba az asztali pc, 2-3 hetente ingázok). Gondolkodtam külső videokártyában, erről nem tudok sokat, jó lenne, ha erről írna valaki, aki ért hozzá. Láttam külső dokkolókat, de horribilis áruk van, hamarabb megérné már laptopot cserélni jobbra akkor...
Egyéb ötleteket is szívesen fogadok.
#VGA #grafikai teljesítmény
2017. márc. 4. 17:09
2/7 anonim válasza:
amelyik laptopba gtx 960m van jó esély rá hogy egy i5-ös hq vagy i7 -es hq processzor van csak az architektúra kérdéses. visszatérve a válaszra kiábrándító de sehogy a gtx 960m teljesítménye a 750 ti környékén van full hd játékra már vékony a vas (gondolom 1920x1080 és nem 1366x768-ason játszol). Az hogy leveszed a felbontást a legtöbb mi épp ésszel tehető.Egy külső videókártya dokkoló helyett amit ráköltenél + videókártyát vennél még add el és vegyél egy 1050 ti-vel felszereltet vagy 1060-ast utóbbi tuti elég a full hd játékra (bár borsós az ára) ha jól tudom már nem agyonbutított chipseteket raknak az új laptopokba .
3/7 anonim válasza:
második voltam mármint a laptop cserét javaslom egy 1050ti vagy 1060-al felszerelt laptopra.
4/7 A kérdező kommentje:
I7 4720hq van benne. Hát igen, egy olyan laptop közelebb van a 800k hoz mint a fél millióhoz sajnos.
2017. márc. 5. 08:58
5/7 anonim válasza:
[link] nem egy ti-s de sima 1050 is jóval erősebb mint a gtx 960m de sztem mikor vettél 960m-es gépet se volt olcsóbb igazán mint 250e gondolom én
6/7 anonim válasza:
Pucold ki és pasztázd újra, valószínű, hogy túlmelegszik
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!