Hogyan tudnám megcsinálni? (Többi lent)
Hali mindenki! Van egy hiba a gépemen ami nem tudom hogy hardveres vagy szoftveres gond lehet.Történt egyszer hogy játszottam és a processzor hűtő tartoi megadták magukat és leesett a processzorrol éppen amikor játszottam (nem hallottam hogy leesik ugyanis zenét hallgattam közben) Na most ezután kikapcsolt a gép én fogtam bele néztem visszaraktam a hűtőt de valamit rosszul dugtam össze az alaplapnál (kábelt) és amikor újra bekapcsoltam fustszagot éreztem.El vittem szerelőhöz kicserélte a hűtőt ugyanarra a típusúra (amit alapbol kapsz az intel procik mellé). Amikor a szerelő visszahozta nem kértem hogy dugja össze gondoltam megoldom. De ahova eddig dugtam a monitor HDMI kábelét (arra a helyre ami közvetlen összeköttetésben áll a videokártyámmal) ott nem volt jo. Így kénytelen voltam átrakni a HDMI-t az integrált kártyához kötött csatlakozoba. Ezzel a kártyával pedig egyszerűen nem tudok multiplayeres játékokat játszani ugyanis kifagynak..Illetve a videokártyáknál sem írja ki az AMD kártyám csak az integráltat.
Két kérdésem lenne:
1. Mit tudnék tenni ahhoz hogy vissza állítsam a "rendes" kártyára a rendszert?
2. Illetve ha ez nem lehetséges akkor hogyan bírnám megoldani azt hogy tudjak játszani a multis játékokkal?
Itt egy kép az eszközkezelőről ugyanis ott valami sárga felkiállto jelet vélek felfedezni (ami gondol nem azt jelenti hogy jo)
Kérlek legyetek szívesek segíteni teljesen analfabéta vagyok a számítogépekhez.
Itt a kép. : [link]
Előre is köszönöm a segítségeket! :)
UI.: Elnézést nem jo a hosszú "o" betűm.
"Történt egyszer hogy játszottam és a processzor hűtő tartoi megadták magukat és leesett a processzoról éppen amikor játszottam (nem hallottam hogy leesik ugyanis zenét hallgattam közben)"
Gondolom ráesett a VGA kártyára mivel az van a proci hűtő alatt, és nem elképzelhetetlen, hogy még zárlatot is csinált, mivel fém a hűtő és még ment a gép.
A foglalatba biztos jol van berakva már néztem számtalanszor és megnéztem a ventilátor is forog a kártyán (Ergo ha forog a ventilátor az azt jelentené hogy jo a kártya?)
De ha ezt a "kulső" kártyát nem tudom megoldani abban segítenétek hogy az integráltal hogyan tudnék játszani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!