Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biost frissitettem, de most...

Biost frissitettem, de most el sem indul, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nf 520se alapap,,,,csak a ledek világitanak,,,

2017. márc. 2. 11:29
1 2
 1/11 MGéza ***** válasza:

Mindent rendesen összedugtál? Első az önellenőrzés legyen, cpu, alaplapi, egyéb csatik a helyén?

Második: milyen procit raktál bele? Biztos, hogy kompatibilis?

2017. márc. 2. 11:32
 2/11 A kérdező kommentje:
a régi procival próbáltam...
2017. márc. 2. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Biztosan megfelelő BIOS-t töltöttél rá? Végig ment a folyamat, nem szakadt meg?
2017. márc. 2. 12:25
 4/11 MGéza ***** válasza:
Akkor próbáld meg resetelni a BIOS-t. COMOS reset Jumper-t kell átrakni ahogy az alaplap kézikönyvében van(ha nincs ilyened nézd meg a gyártó honlapján) + alaplapi elemet vedd ki pár percre. Ha minden működik, nem akarsz változtatni semmin akkor nem kell frissíteni a BIOS-t.
2017. márc. 2. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nincs itt mit bios resetelni az a lap kuka kimult és aszt tudja is itt mindenki csak megprobálnak vigasztalni! Lové zsebe és irány veni másik lapot! Többi csak duma hid el csak az a járhato megoldás megkiméled magad egy rakás idegtöl feleslegesen!
2017. márc. 2. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagy az esélye, hogy már semmit nem tudsz tenni. Az esetek jelentős részében egy nem sikeres Bios frissités az alaplap életének a végét jelenti. Lehet próbálkozni, meg az alaplap doksiját végig kell olvasni, hogy van-e valami trükk arra, hogy mit tegyél ha nem sikeres a bios frissités. Amúgy addig nem frissitünk biost amíg nem feltétlenül muszáj (pl. valami nagyon nem működik). Esetleg ha találsz gyártói szakszervízt hozzájuk még be lehet vinni de nagy valószínűséggel ők se tudnak ezzel mit csinálni.
2017. márc. 2. 13:43
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ,az elem kivevése orvosolta a gondom,most minden a régi ......az egészhez azért fogtam neki mert vettem egy procit és mikor beletettem felismerte de csak az első oldalig ment el a windowst már nem inditotta,nem sipolt nem csinált semmit csak ott várakozott...én laikus vagyok vigyem szervizbe a proci cserével?
2017. márc. 2. 14:28
 8/11 MGéza ***** válasza:
Milyen procit akartál belerakni?
2017. márc. 2. 16:48
 9/11 MGéza ***** válasza:
Egyébként ilyen esetben, ha windowson kívül minden oké, akkor meg kell próbálni újrainstallálni a wint, lehet nem is hardveres hanem szoftveres eredetű problémád van.
2017. márc. 2. 16:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Már a szerelőnél van...
2017. márc. 3. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!