Szerintetek elég lenne neki a régi hűtője?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy p4es kis gépet,,,socket 478as foglalata van ddr memória, agp-s sín!Az alaplap asrock abból is a p4i65g.s változat!Nos van benne egy intel celeron processzor 1.7es !Úgygondoltam veszek bele egy jobb procit mondjuk egy intel pentium4 2.8ast !A celeron hűtője megfelelne rá!Mert úgytudom az egymagos prociknak a hűtése nem egetrengető és az 1.7es procit is illetbe a 2.8 ghz-st ugyanúgy letudja hűteni!Szerintetek tényleg letudja?Illetve ha eddig intel celeron volt benne és teszek bele egy intel pentium4es procit ugy stimmelni fog mert szerintem mind2-t beveszi az alaplap hisz socket 478as mind2?2010. máj. 9. 20:33
1/2 anonim válasza:
A helyedben tennék rá egy nagyobb hűtőt.Ami nekem van rajta,valami 800 vagy 1000 ft volt,és 3GHz-ig hűt.
2/2 anonim válasza:
A legtöbb hütőt tdp(fogyasztá alapján adják ki) Sztem az 1,7 es cerka hűtője kevés lesz rá. De 1-2 zerért már lehet kapni olyat ami elég rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!