Balu14552991 kérdése:
Core 2 duo e8400 elbírja a GTA5-tőt?
Figyelt kérdés
Tudom nem jó az lga775 foglalat váltsd le stb...
De mivel olcsón 1500FT-ért hozzá tudtam jútni és a videókártyával eggyütt került 12500-ba így megvettem és a tápom meg eleve jó FSP volt na most már az a kérdés hogy müködik a GTA-5 rajta vagy szaggatni fog?
2017. febr. 28. 19:51
1/7 MGéza válasza:
Hát, minimum beállításokon alacsony felbontáson még elmegy valahogy, de eléggé alacsony fps-ed lesz.
2/7 anonim válasza:
Milyen VGA-val? Amugy tenyleg eleg alacsony teljesitmenyu az a proci (marmint a GTA-hoz kepest)...
3/7 A kérdező kommentje:
HD7770-el
2017. febr. 28. 21:01
4/7 anonim válasza:
Az én hasonló kaliberű procimmal játszhatatlan volt
5/7 anonim válasza:
i3 2120-assal meg egy 750ti-vel mondjuk ugy, jatszhato. Iszonyu sokat tolt es swappel a 4G memoria miatt, de jatszhato.
6/7 T/Z válasza:
Itt van pár gameplay video:
7/7 anonim válasza:
Szintén lga775 foglalatom van, de én egy Quad procit használok, GTX 750Ti, és stabilan fut szinte fullon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!