Jo osszeallitas?
Videokartya:
Haz
Lap
Tápegyseg
Processzor
Ram
Merevlemez
Processzor huto
Optikai meghajto
Nem, a ház belsejének a minősége a 8 ezres házakét se éri el, nem raknék bele egy OC konfigot.
Az alaplapon a vrm nagyon alapvető, minimum Extreme4 szériára van szükséged rendes OC-hoz. Egyébként is figyelned kell, hogy kabylake ready biossal adják.
BQ tápegység az árához képest nagyon alacsony minőségű (olyan, mint a sima B, csak feleslegesen drágább), erősen nem ajánlott.
Ramból Fury helyett Savage legyen, kicsit jobb tulajdonságokkal rendelkezik.
De az előző kérdéseidnél ennek a jelentős részét már tisztáztuk, van valamilyen különösebb oka annak, hogy naponta felteszed újra ugyanazt a kérdést?
Az az oka annak hogy masodszor is kiirtam, hogy valtozott az osszeallitas, illetve egyenlore lemondok az overclockrol, mert az elegge felvinne a gep arat, inkabb egy jobb videókártyára forditom a penzt. A hazhoz pedig azt fuznem hozza hogy nekem az is egy fontos tenyezo hogy jol nezzen ki. De hogyha azt mondod hogy ez a haz rossz, akkor megkernelek arra hogy mond meg mi a jó. A hazra 15 ezer forintnal tobbet nem fogok kiadni, ez (a kolink punisher) eppen benne van a keretben es jol is nez ki, ahhoz viszont mar nem ertek hogy egy haz beleseje mitol lesz jo. De akkor ha mar azt mondod hogy az extreme 4 jo ar ertek aranyu akkor megeri e a plusz 10 ezret ha egyenlore biztos hogy nem fogok overclockolni, csak talan par ev mulva.
Valtottam a savage re ( [link] de igy ez mar pont 400 ezer es ennel tobbet mar nem akarok kolteni.
Szerinted megeri akkor inkabb ezt a kártyát valasztani ( [link] es melle a jobb alaplapot?
helyedben rx480at vennék, hozza azt amit az 1070 és spórolnál 60e Ftot.
2 évente meg le is cserélheted akár ha már "kevés" lesz.
így még egy ssd belefér
Én sosem vettem beépített optikai meghajtót, csakis külső hordozható usbset. Igy ha uj gépet veszek azt az 5-6ezer ftot nem kell mindannyiszor kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!