Routert reseteltem, alapbeállítások változtak, de nem tudok fellépni a router configra!?
Kollégiumba vagyok, reseteltem a routert (nagynehezen),
A jelszó lement a routerről a név is DD WRT-Lett .
Ezután próbáltam belépni a router konfigurációhoz ( Aki nem tudná , mindig lassú a net , korlátozni szeretnék másokat :D ) alap felhasználó, jelszókat próbáltam admin admin , üres , stb ... Amikor reseteltem , azt néztem,hogy az alján sincsen semmi jelszó , felhasználó amivel be tudnék lépni. Ott van bennt egy Linksys WRT54GL v1.1 típusú router , és egy Allied Telesyn AT-9424T/SP Típusú switch, ahogy néztem egy nem lesz egyszerű. Most ha rámegyek 192.168.0.1-re akkor egy cisco felületet dob fel , mert lehet hogy ez a router csak hostol , azaz ezen nincs internetkapcsolat?!?!
De ha cmd-be megnézem az ipconfigot , ott a default gateway 172.17.64.254 ..... ha erre rámegyek annyit ír ki: It works!
This is the default web page for this server.
The web server software is running but no content has been added, yet.
Na tehát ennyit tudok erről , mivel a fő portán, ( ez eg y melléképület ) lehet hogy onnan jön , és akkor ezt lehetetlen?!?! Jó lenne sikerülne , ha tudnám piszkálni a router beállításokat :D :D ,, Válaszokat TY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!