Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS ROG STRIX WIRELESS...

ASUS ROG STRIX WIRELESS fejhallgató mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Valakinek van vele tapasztalata? A fő kérdésem meg az lenne, hogy ezeknek a vezeték nélküli fejhallgatóknak mennyire megbízható az akkumulátoruk illetve ha elromlik ki lehet cserélni? Sokáig szeretném használni. Válaszokat előre is köszönöm!
2017. febr. 27. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos a wireless technológia még nem fejlődött ki megfelelően, és messze alacsonyabb minőséget képvisel, mint egy vele egy árban található vezetékes modell. Vagy ha úgy tetszik, sokkal olcsóbb egy vele egyenlő tudású fejhallgató.

A megbízhatóságról meg csak annyit, hogy aranyszabály, hogy minél bonyolultabb valami, annál könnyebben elromlik. És el is fog romlani. Ezt alátámasztja az Ipon meghibásodási statisztikája, miszerint már a modellek >20%-a el is romlott, miközben még viszonylag frissen kiadott termékről van szó.

2017. febr. 27. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Üdv! Kb. 3 hónapja megvásároltam és boldog tulajdonosa vagyok. (Gondoltam, leírom a tapasztalataimat, hogy ha valaki rákeres erre akkor kapjon egy hasznos választ!) Félve vettem meg, mivel kb 3 hónapig egy 15.000 ft-os fejhallgatót használtam, amivel nem voltam megelégedve, az akkumulátor üzemideje nem egyezett meg a hivatalos weboldalon szereplő értékekkel, hallatszott az a tipikus zúgás ami a vezeték nélküli fejhallgatóknál fel szokott merülni, illetve 3 hónap után az akksi-ja feladta a szolgálatot. Miután lecseréltem a régi vezeték nélküli fejhallgatóm az Asus Rog Strix vezeték nélküli fejhallgatóra, a legelső pozitív dolog amit észrevettem, a 10 órás előírt üzemidő ellenére, kb 16 órát simán kibír álladó használat mellett. Az tipikus vezeték nélküli fejhallgatóknál felmerülő zúgás, egyáltalán nem hallatszik (nagyon ritkán, de az is csak akkor ha nem szól semmi se a fejhallgatón). Kb. 2 óra alatt feltölti magát 0-100%-ra ami szintén nagyon jó ha véletlen este elfelejtetted volna feltölteni. Ami nagyon tetszik nekem, hogy van rajta 3.5 jack csatlakozó, ami egy nagyon jó dolog, ha véletlen az akksija elromlana, továbbra is lehet használni és nem a kukába landolna a készülék (előző fejhallgatómnak elromlott az akksija és nem tudták kicserélni). Egyetlen egy dolog amit talán negatívként feltudok tüntetni, hogy nagyon szorít a fejhallgató. (Ez talán egy pozitív dolog is mert nem esik le a fejedről, csak hosszú távon kicsit zavaró, de nem vészes, egy idő után megszokható). Összességében nagyon megvagyok vele elégedve és örülök, hogy ezt a fejhallgatót választottam és mindenkinek ajánlom.
2017. jún. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!