Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi konfighoz milyen...

Az alábbi konfighoz milyen videókártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit.

Videókártyát szeretnék legalább 128 bites legyen, és tudjak játszani.

Az alábbi konfighoz keresek kártyát:

Alaplap: ASUS P5KPL-AM SE

Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz

Memória: 4GB DDR2 Dual Channel

Oprendszer: Windows 7 Home Premium 64bit

Most eyg Radeon HD 6450 es videókártya van benne, de a 64 bit miatt sajnos nem sok játék fut el.

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

#Asus #ddr2 #Core 2 Duo #4GB RAM #Videókártya 1GB
2017. febr. 27. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ehhez már kb semmilyet, mert egy jobb kártya esetén sem nagyon javulna a teljesítmény procilimit miatt
2017. febr. 27. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
De Intel Core 2 Quad Q9400 as procit most fogok venni majd az imerősömtől
2017. febr. 27. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
na mert aztán az sokkal jobb XDD
2017. febr. 27. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Dikk te. Mert a mai világban csak az I széria jó? Könnyű kinevetni a másikat, nem mindenki teheti meg, hogy vegyen egy ge@is I 5 ös gépet.
2017. febr. 27. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

nem mondtam hogy mit vegyél.. de az biztos ha már itt tartunk, hogy hamarabb vennék egy új generációs i3-at mint egy core 2 quadot.

ha ezt akarod tedd ezt, de én inkább gyűjtenék és rendesen fejlesztenék, nem pedig a kisebb összeget elszórnám egy majdnem ugyanolyan gyengére.

2017. febr. 27. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:
nem kell lenézni a régi gépeket. De húzok is az oldalról, mert itt ahogy látom, csak sok az okoskodó, oszt azt se tudják sokan, mi az a proci XD na léptem innen. Ez nem gyakorikérdések oldal, hanem Gyakori okoskodók. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2017. febr. 27. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

az előttem szólónak teljesen igaza van :)

nincs az a mai modern kártya ami ne bottleneckel-ne ezekkel a procikkal, ergó felesleges bele kártyát venni PONT

Viszlát! :)

2017. febr. 27. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

aham... elég nagy parasztságra vall hogy minősítesz más embereket...

ja és ha már itt tartunk, ha valaki nem ért hozzá az valszeg nem én vagyok hanem te...

mert ugye ha értenél hozzá:

1: nem kéne kérdezned.

2: tudnád hogy igaz amit eddig írtam, hogy okosabb dolog spórolni és új gépet venni lassan ha játszani akarsz..

3: ja és ha esetleg mégis kérdeznél, akkor ugye hozzáértőként normális kérdést tennél fel, amiben mondjuk leírod az igényeket és elvárásokat, valamint a rendelkezésre álló keretet is...

ugye.. de a mások minősítése megy, de magad nem veszed észre.. pedig hülye kérdésre csak hülye választ kaphatsz.

2017. febr. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!