A cpu 100 on megy de a teljesitménye hibátlan ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Na itt arrol van szó hogy a feladatkezelö szerint 100 on megy a pricim de mégis tudok vele játszani! ÉS ez azóta van hogy frissitettem a windows updaterrel! Szerintetek lehet virus ?????????? Oká hogy hibátlan a teljesitmény de akkor is idegesit hogy egyfolytába 100 on megy!2017. febr. 27. 11:52
1/6 anonim válasza:
Háttérben futó szolgáltatások is lefoglalhatják a processzort, és miért baj, hogy 100%-n megy? Örülj neki, hogy teljesen kihasználod az erejét.
3/6 A kérdező kommentje:
Háát megoldódott am i5 3470 8gb ram ás egy gtx 960!
Na de a lányeg! lefutattam egy virusirtást és talált is egy trójait VISZONT nem ez okozta a gondot ugyanis a CPU ezek után is 100 on pörgött! NA itt elkeseredtem majd észrevettem a feladatkezelöbe egy programot amit eddig nem láttam.Rámentem hogy mutassa a mappa helyét és meglepetésemre microsoft program volt ami a windows updattel jött ! Szóval fogtam letöröltem azóta megint 0 százalákon pörög a gép és a játékok most sokkal jobban futnak !
2017. febr. 27. 14:48
4/6 P.O.C. válasza:
Főleg Windows 7 -nél szokott mostanában bedögleni a Windows Update. Pont az lesz rossz, ami arra van hogy kijavítsa a hibákat. :D
Grat M$!!
5/6 anonim válasza:
Na látod, December óta ezért kapcsoltam ki én is a winfos updatet...
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen de szerintem szándékosan hogy mindenki Windows 10 et használjon! De ki az a hülye aki azt akarná hogy a játékok szarabbul fussanak ? :D
2017. febr. 28. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!