Intel hd graphics és radeon videókártya használata egyszerre?
Működni fog mindkét monitorom, hogyha egy monitort az alaplapra kötök (intel hd garphics) és egyet a videókártyára (AMD Radeon rx 470)?
Azért szeretném így csinálni, mert csak az alaplapon van vga csatlakozóm és nincs átalakítóm videókártyához
Egyszerre nem lehet a kettőt használni!
Viszont az rx-re lehet kötni több monitort is!
Tudom, hogy lehet több monitort is rákötni a videókártyára, de a videokártyán hdmi, dvi és display port van.
Az alaplapon hdmi, dvi és vga csatlakozó is van. Annak a monitornak, amit második monitornak használnék, csak vga bemenete van, ezért nem tudom rákötni a videókártyára és mint írtam nincs átalakítóm.
Mind1, majd kitalálok valami ideiglenes megoldást
Neked meg ment a zöld kéz
#1 Hülyeség.
Az egyik monitorodat kötöd a videókártyára, a másikat pedig bedugod az alaplapba. Működni fog, annyi hogy az alaplapinak más lesz a megjelenítő eszköze.
Dugd össze őket, windows gomb + P, beállítod kiterjesztésre és használhatod is a két monitort.
Akkor mégis működni fog? :D
Úgy gondoltam,ahogy #2 írta, csak nem voltam bizts abban, hogy működik-e. Ha működik annak örülök, holnap tesztelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!