A laptopom processzora kibirna ha filmkeszitesre hasznalnam?
Nem reg vettem egy hasznalt Dell E5430-as gepet amnek i5 processzora van. Nos, utana neztem es latom, hogy nem szamit valami ujnak, ennek ellenere tokeletesen mukodik, jelenleg csak hetkoznapi hasznalatnak van kiteve.
Filmmuveszetis egyetemre keszulok es addigra szeretnek egy kicsit beletekinteni az effajta reszletekbe, illetve felkeszulni rajuk, s meg nem mertem csinalni semmit, nehogy artsak a laptopomnak. Ha ez a mostani gep nem jo, akkor jovore milyen gepet ajanlanatok ilyen celokra?
A processzor attol nem fog tonkremenni, hogy hasznalod. Akkor se, ha sokat hasznalod.
Ellenben filmkesziteshez elsosorban kamerad legyen, meg tehetseged, az eszkozok, utomunka-gep kesobb lesz fontos. Mindamellett videokat vagni, effektezni, stb. nem pont laptopon kellene. A kijelzoje is elegy gyenge (nem FHD peldaul...), tehat alapvetoen nem volt egy jo valasztas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!