Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem rég vettem egy új monitort, LG IPS paneles, 24col, és fekete, és szürke hátterekben, ha közel hajolok rengeteg apró pixel pontot látok, mindenféle színben, igazából átlagos távolságból nem zavaró, de egy vadi új monitornál, azt gondolom nem szabadna egyáltalán ennek lennie, de igazán nem is tudom mi, mert pixel hibával már találkoztam de az nagyobb volt, és a nyomó módszerrel régebben el is tudtam másik monitoron tüntetni, de ezekből több tucat ilyen apró pont van... Van ötletetek?
2017. febr. 25. 04:47
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
73%

Lőnél egy fotót esetleg?

Lehet sub-pixel hiba.

Ha neten rendelted és még nem telt le a 14 naptári nap, állj el a vásárlástól. A gariztatás sokkal nagyobb herce hurca. Meg a végén megmondhatják, hogy " há' mé? ha' jó a..."

2017. febr. 25. 06:27
 2/3 Trevor. ***** válasza:

Meg van adva, hogy mekkora mennyiségű és fajtájú pixelhibától minősül garanciás esetnek. Ha ezt nem éri el és neten rendelted, akkor ha 14 napon belül vagy, küldd vissza.

Bővebben: [link]

2017. febr. 25. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 Az a baj, hogy csak akkor látszódik, ha az ember nagyon közel hajol, gyakorlatilag több tucat, vagy száznyi ilyen pont van, de ha átlagos távolságra ülsz tőle, vagy nem hajolsz közvetlen közel, nem is igazán látható. Egyik játékkal játszottam, és ott vettem észre egy szürke felületen az egyik pontot, az már látható volt átlag távolságból is, aztán, ahogy kiléptem, megnéztem ez tényleg ott van e, és akkor vettem észre, hogy körülötte meg úgy mindenfelé egy csomó apró pont van szétszórva, pici, mikronyi pixel darabkák. Fehér, világos felületen nem látszik, viszont mély szürke, és feketén szembetűnően.
2017. febr. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!