Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen alkatrészek...

HGYG11 kérdése:

Szerintetek milyen alkatrészeket kéne venne ebbe? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szoval arrol lenne szó hogy kaptam egy gyengébb teljesítményű gépet egy ismeretségtől és szeretném annyira felerősíteni hogy a LoL-t fixen bírja. (Intel Celeron 420 as CPU-val rendelkezik(1,60GHz),utána ugyancsak 1,61GHz-et ír és 384 RAM)Felőlem jöhet iponos linkek stb...Válaszokat előre is köszi^^.

2017. febr. 23. 20:32
 1/8 A kérdező kommentje:
(Asse tudom hogy mi kompatibilis egyáltalán azért is kérek segítséget)
2017. febr. 23. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
az egészet le kellene cserélni ezt már nem éri meg foltozgatni
2017. febr. 23. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:
De a lolnak brutalisan keves a gepigenye,nem az egekbe menően gondoltam foltozgatni.De lehet neked is igazad nem tudom ...
2017. febr. 23. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor írd le a táp és az alaplap pontos típusát és kiszámolom neked hogy mennyibe kerülne felfejleszteni. Természetesen csak használt cuccokkal mert ehhez már új alkatrészt nem kapsz
2017. febr. 23. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Az alaplap Gigabyte Tecgnology VM900M-es model,a táphoz a gepház hátulján az volt írva hogy:"ONL Y 230V".Ha ez esetleg nem lenne jó/elegendő akkor holnap pontosabban utánanézek,egyébként köszönet az intézkedésért.
2017. febr. 23. 22:40
 6/8 MGéza ***** válasza:

Iponból ehhez már nem nagyon fogsz tudni venni semmit. Az az on ly 230V valószínű, hogy a tápodra ráírt üzemszerű hálózati feszültség, ez miatt nem kell aggódnod, hogy meglepetésszerűen átállunk angol szabványra országosan :)

Harverapro.hu, itt nézegess cuccokat a gépedbe, mehet bele core2 duo proci és jobb vga is, na meg ram sem ártana 2-4Gb. Ez a fejlesztés így a LoL igényeinek kielégítéséhez alsó hangon 10000 forintnyi összeget emésztene fel, felső határ a csillagos ég. Te tudod mit akarsz, ha bele akarsz vágni akkor megmondod max mennyit szánsz rá és segítek.

2017. febr. 24. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát max költségvetés nincs bennem csak arra gondoltam hogy gazdasagosabb lenne ezt erősíteni mint venni egy uj gepet ha már ugyse akarok nagy jatekokkal játszani csak a LoL-lal.
2017. febr. 24. 20:49
 8/8 MGéza ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Tápot sajna nem írtad milyened van.

2017. febr. 25. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!