Ajánlanátok valami jobb tápot ha ez esetleg nem megfelelő és ha nem biztonságos?
Figyelt kérdés
És csak úgy kíváncsiságból mennyit fogyasztana ez így összesen havonta?
Ha pcx.hu-n rakatom össze akkor a garanciáztatásuk miatt meddig nem nyithatom fel a gépet? Porolást hogy oldom meg?
És hogy milyen ez az összeállítás? Hétfőn adom le a rendelést.
i5-7400
gtx1060 wf2oc vagy gtx1060 g1 még nem döntöttem (mennyi lenne kb köztük a különbség)
Asrock b250m pro4
WD10ezex
Seasonic s12II 520w
Zalman Z3 plus fehér ( 4 venti, kisebb fordulat, halkabb)
2x4gb ddr4 2400mhz hyperx fury
Benq GW2470HE monitor
köszönöm a válaszokat
2017. febr. 23. 17:46
1/7 anonim válasza:
Jó táp. PCX-en minden alkatrészre külön kapsz garit, bármikor szétszedheted.
RAM 1x8 legyen.
2/7 Trevor. válasza:
Seasonic az egyik legjobb márka, saját elektronikával. Igaz, hogy az ő kínálatukban az S12II széria a belépő szint, minőségre teljesen rendben van. A gépnek is elég a táp. Egy SSD is jó lenne a gépbe.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Úgy vagyok vele hogy ez most nagy összeg mostanra elég a 2x4 mert az alaplap 4 slotos :D Ezért is érdekelt hogy mikor nyithatom fel a gépet mert akkor úgy tudnám bővíteni. De akkor nincs gond mert következőre mikor lesz megint pénz veszem 4x4 re a ramot.
2017. febr. 23. 17:57
4/7 A kérdező kommentje:
#2 Igen az ssd meg egy más kérdés :D Esetleg tudnátok ajánlani 1-et és legközelebb a rammal együtt veszem.
2017. febr. 23. 17:58
5/7 Trevor. válasza:
Én Samsung 850 EVO 120GB alá nem adnám. Kapsz hozzá 5 év garit, gyors és elfér rá az oprendszer, alap programok meg egy nagyobb játék is, amivel sokat játszol és fontos a gyors betöltés (nálam legalábbis).
6/7 Trevor. válasza:
Ja és ha nem kérsz gép összeszerelést, akkor külön-külön dobozokban küldik a hardvereket és neked kell otthon összeraknod. Fél óra alatt simán megvan.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ssd-t meglesz. Összerakni nem akarom úgy vagyok vele hogy drága volt ahhoz :D
2017. febr. 23. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!