Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külön vezeték nélküli egér és...

Külön vezeték nélküli egér és billentyűzet használata esetén előfordulhat, hogy zavarják egymást?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 14:34
 1/8 Derwer ***** válasza:

Igen, sajnos lehet, mert mindegyik a 2,4-es frekit használja alapvetően.

Az is lehet, hogy pl a wifi bezavarja néha...

2017. febr. 23. 14:36
 2/8 Derwer ***** válasza:
No persze a fentiek nem gyakoriak... csak előfordulhat.
2017. febr. 23. 15:05
 3/8 A kérdező kommentje:
És ebből lehet valami probléma azon kívül, hogy akadozik?
2017. febr. 23. 15:10
 4/8 Derwer ***** válasza:
Nem, nem lesz más tünet.
2017. febr. 23. 15:41
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Természetesen előfordulhat, és előre nem is lehet tudni hogy lesz-e vele probléma.

De vannak olyan vevőegységek ami egyszerre több eszközt is kezelnek. Pl. Logitech Unifying. Ha két olyan eszköz veszel, ami támogatja ezt a technológiát. Elég lesz egy vevőegységet beüzemelni. Csak össze kell vele párosítani.

Egyébként nálam nem zavarta be, pedig az asztalihoz és laptophoz is be van üzemelve egy ilyen vevőegység. És párhuzamosan megy ugyan abban a helységben.

Amúgy ritkán még a Wi-Fi -t is bezavarhatják ezek.

2017. febr. 23. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. febr. 23. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Van sok olyan csomag, ahol mind a kettő van a dobozban, ott szerintem nem fordul ilyen elő.

Például ezzel találkoztam élőben, 1db USB adóvevő van, és két eszköz használja.

[link]

[link]

2017. febr. 23. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenem van, viszont az egérrel problémák adódtak, így hát ki kellett cserélnem, de nem akartam billentyűt is cserélni, ezért vannak külön.
2017. febr. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!