Használtan I5 4460 mennyiért érdemes venni?
"Mivel nincs jelentős különbség a kettő között"
Te rosszabb vagy mint dagradev aki mindenhova 1060-at ajánl.
Nem érted, hogy a két CPU nem is említhető egy lapon? Egyértelműen sokkal jobb a haswell i5.
4 mag, 4 szál, több cache. A pentium proci eleve 2 mag 4 szállal indul, ráadásul fele annyi cache-al. De ezt tesztekből is le lehet szűrni, hogy nem egy kategória.
Én simán adnék használt i5-4460-ért 35 ezret. (Venni is fogok hamarosan, de lehet a 4570 mellett döntök.)
Tehát a proci megér használtan kb 35k-t, ettől függetlenül lehet kapni olcsóbban is ha jól kifogja az ember.
Á á álj. Amd ezer éves 20 magos prociajit ne említsd az intelhez. Intel procit hasonlítottam intelhez, szóvalott ki lehet következtetni a teljesítményüket.
Nem tudom, miért vered magad ennyire a pentiumod miatt? Megvetted és vigasztalod magad?
Mutass egy tesztet ahol egy szintet hoz a két proci. Megsúgom, nem fogsz találni. Ne erőltesd.. De ezt a kérdést én most ki is x-elem a megválaszoltaim közül, véletlenülse lássam mégegyszer ahogyan a pemtiumod sebeit nyalogatod. Ha nem tudod felfogni hogy melyik az erősebb, akkor ott van edd meg.
Sőt, vegyél inkább celeron g3950-et, 3ghz, 2 mag, 14nm, 2017-es, biztos ez is ott van, mint 4460-an.
Viccet félretéve: az, higy egyjáték nem használja ki teljeseb a procit, nem azt jelenti, hogy a kettő ugyan olyan. Mert a 4460assal bármilyen játék mellett tudok netezni, vagy akár fotosoppot is indítani, meg se kottyan neki(csak példák voltak, lényeg a lényeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!