Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1070 tulajdonosok, nálatok...

Gtx 1070 tulajdonosok, nálatok is előfordul a gta 5-ben, hogy akár 40-re is leesik az fps?

Figyelt kérdés
Nvidia experience-el állítottam be, majdnem mindent maxra rakott, de én azóta árnyékolat lejjebb raktam. 1080p-ben játszok és a fix 60fps lenne a cél.

2017. febr. 21. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tipikus eset arra, hogy GTX1070 és a felett már érdemes i7-et venni, ha teljesen ki szeretnénk használni amit a kártya tud.
2017. febr. 24. 11:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Már miért kéne például a gta 5-nél i7??? Nem írtam, hogy nekem i5-4460-al rx 470-el vaj simán fut? Inkább bika kártya kell hozzá. Márha mindent maxra húz a delikvens. De az élsimítás megfektet egy 1070-est is. Bár az igaz, hogy manapság megjelenő hanyag portolásoknak köszönhetően (pl: mafia 3) nem árt az i7.

Valaki feltett itt egy kérdést, hogy gtx 980-on van 35-45 fpse. Miért??? Nem a cpu miatt (I7-4790k) hanem mert 2560x1080 felbontásban játszik minden maxon. Könyörgöm már nem igaz, mennyi láma van ezen az isten verte földgolyón... hihetetlen, ha már játszotok, és elvileg tisztában vagytok a gépetek teljesítményével (elvileg, mert úgy tűnik, 10 emberből ha egy tudja mi van a gépházban)miért kell meglepődni a gyatra teljesítmény miatt? Azért mert van egy 100-200-ezres kártyája valakinek, az nem mérvadó!!!

2017. febr. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!