Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az android mindig azzal...

Az android mindig azzal nyaggat hogy nincs elég tárhely. Egy új telefonnal nem biztos hogy jobban járok?

Figyelt kérdés

Már átmozgattam mindent. Galaxy S2 ami nem mai darab, DE!

2gb belső memóriát ír. Namármost az új telefonoknak is 2gb a belső memóriája. 50-60e kategóriában. Akkor ez azt jelenti hogy semmivel nem lesz több helyem a programoknak?

Már átmozgattam mindent amit az SD-re lehetett de sajnos f.s az egész így....

Attól félek hogy az új teló is ilyen lesz hiába veszek újat.

2017. febr. 20. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:

tedd fel a Clean Master-t, az tud egy kis helyet varazsolni.

Meg torold le ami nem kell, gondolom tele vagy hotfelesleges appokkal.

2017. febr. 20. 15:08
 2/9 Dongaben ***** válasza:
Esetleg olvass utána a "Rootolás" témának.
2017. febr. 20. 15:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első dolgom az volt hogy ki root-oltam. Főzött rom van rajta. Sajnos nincs felesleges app. Már mindent leszedtem amit tudtam.
2017. febr. 20. 15:26
 4/9 Toga Aty ***** válasza:
Jobban jársz ez egy 2011 típus,az nagyon régi,eben csak 2 gb a "tárhely" ezért kiabál(annyi a rom,ne keverjük a rammal!!),egy mai 15 ezerforintos kínai telefonban is minimum 8 giga van,hd felbontás 4g net stb,szóval igen ezt a telot cseréld le,és bánni fogod hogy 2 évente tetted meg.Nem spóroltál semmit mert a bosszankodás és az örökös lassúság sokkal drágább(főleg ha már sok éve szenvedsz vele).
2017. febr. 20. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:

es nem boldogulsz 2 gigaval?

megiscsak tele van mindenfele felesleges xarral :)

2017. febr. 20. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Okés de itt a rendszer memória 1,97 gb ram. Azonkívűl van 12gb belső még benne és sd kártyán 16gb.

Ha mostani teló specifikációkat nézek azt látom hogy :

Memória

2 GB RAM / 16 GB ROM

Akkor nem ugyanott vagyok?

2017. febr. 20. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ösnek. Semmi fölös nincs.

Co-pilot, Google play, wazze, CIB, Viber, My telenor, Hívásrögzítő, email kliens stb... de 0 felesleges.

2017. febr. 20. 15:44
 8/9 Toga Aty ***** válasza:
Neked 1 GB ram,és 2 GB romod van,azon épp hogy elfér az oprendszer, A maradék 12gb meg "csak" egy külső tároló,nagyon sok program nem helyezhető a külső tárolóra.
2017. febr. 21. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor:

S2

1Gb RAM

2Gb RoM

12Gb belső memória

Galaxy J5

2 Gb RAM / 16 Gb ROM

0gb belső memória?

2017. máj. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!