Mostanában vásároltatok DVD BLU-RAY lemezeket film tárolásnak? Vagy hol tároljátok 2017-ben?
Eleve ritkán nézek filmet. Ha mégis, letöltöm nCore-ról, megnézem, seedelem egy darabig, majd letörlöm.
Minek vegyem meg, ha bármikor ingyen letölthetem, gyorsan és jó minőségben. Ha pedig másokat is érdekel a film, elmegyünk moziba.
Nem nagyon ismerek már olyan embert, aki még lemezre kiír bármit is.
Jó ideje merevlemezen tárolom a filmjeim, sorozataim.
A 2terások 12-14ezerért is vannak Hardveraprón rendszeresen kint.
4-6-8 terányi tárhelyen már elfér viszonylag sokminden, még HD-ben is. Aztán ha már nem elég a tárhely, akkor lehet váltani 3terásokra, ill. feljebb.
Persze ha 50gigás bluray filmeket töltesz, az más, azokkal hamarabb megtelnek.
Nem szoktam blu-ray filmeket letölteni, inkább sd-ben szoktam letölteni.
Köszönöm!
Hát akkor egy 2-3terás merevlemez kell neked, arra elég sok film fér.
Igazából ez az egész csak pénz függő dolog.
Lemezre biztos llcsóbb menteni, de macerásabb, időigényes maga a mentési folyamat is, meg a későbbi megtalálás, visszamásolás. Mig a merevlemez ott van a gépben, startra készen rajta a filmek.
Ez így van. Egy időben én is gyűjtöttem a dvd-ket, de már értelmetlen kiírogatni lemezre a filmejet.
Merevlemezen negyobb biztonségban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!