Mi okozza indítás után a GPU Fan Helper. Exe leállását?
Helósztok. Most vettem a gépembe egy új videokártyát, konkrétan egy Asus EX-GTX1050TI-O4G-t. A telepítő CD-t behelyezve csak két programot telepítettem fel a drivert, és a GPU Tweak-ket. Azonban minden újraindítás után a "GPU Fan Helper működése leállt" Üzenet fogad. Első körben eltávolítottam a GPU-tweak nevű progit, de ez nem oldotta meg a gondot, végül az ASUS AI Suit3-at is eltávolítottam, így már nem jelentkezik a probléma.
A gépem adatai:
CPU: i5-6400
MB: Asus B150-plus
RAM: 8GB DDR4 HyperX ram
PSU: FSP Hydro 500W
Oprendszer Windows 7 pro 64bit
Vírusírtó: Kaspersky Internet Security
Igazából nem szoktam használni ezeket a progikat, csak mégis kíváncsi vagyok, hogy mégis miért jelentkezik nálam ez a probléma. Illetve úgy gondolom, hogy attól függetlenül, hogy nem használom őket, még bizonyos szolgáltatósokat is adnak az alaplaphoz illetve a VGA-hoz, amik lehet, hogy kellenének. A játékok egyébként rendesen futnak, és a képpel sincs probléma.
A válaszokat előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!