E két proci közt "mekkora a különbség"?
Intel Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core Processor - 190$
Intel Core i5-6600K 3.5GHz Quad-Core Processor - 235$
Egyik egy jó 10essel drágább. Az 6500-hoz oda van írva, hogy "includes CPU cooler", a 6600K-hoz nem, viszont az 0.3GHz-vel többet tud.
Melyiket kéne választanom?
Ha Z-s laphoz menne, és normális hűtőt veszel rá, akkor megéri a K-s proci.
Semelyik K-s(szorzózár-mentes) procihoz nem jár gyárilag hűtő.
kösz a választ
Jah, most néztem kész gépeket amikben 6600K-s van, látom mindbe oda van rakva +100$-os hűtő ...
Kérdés: amiben beépített hűtő van, az általában rosszabb/könnyebben túlmelegedik mint az ahol nincs beépítve hanem külön veszel drágán egy hűtést hozzá?
Mondjuk valószínű jó lesz nekem az a 6500, gondolom még pár évig nem fog fájni hogy nem jobb van
Szerintem bőven megfelel az a proci 4 évre is.
A K-s procik húzásra vannak kitalálva. Azért szorzózármentesek. Ezért nem ad az intel hozzá gyári hűtőt, mert aki vesz, az valszeg húzni akarja, ahhoz meg édeskevés a gyári hűtő.
Egyébként bőven elég szokott lenni a gyári hűtő az Inteleknél ha nem húzod.
köszi.
Egyáltalán mi az az eset amikor húzni kell?
Kb csak azt tudom elképzelni, hogy valaki Skyrimot futtat full beállításokkal 300 grafikai moddal egyetemben
Gondolom a játékokat a gyártók nem húzásos procira tervezik
Vannak esetek amikor nem árt.
Renderelésnél kifejezetten sokat számíthat. Persze ha átlagfelhasználóról beszélünk, akkor nem lényeg.
#5-os valaszat persze erre a modern es eros procira ertsd.
Regebbi,vagy gyengebb prociknal nagyon sokat szamit jateknal is.
Pl a Pentium G4400-em 4.6GHz-en mar tokeletesen viszi a GTA V-t,alapon viszont voltak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!