Hogyan érhetem el, hogy ne induljon el a másodlagos meghajtó?
Figyelt kérdés
Van a gépemben egy SSD, ezen van a Windows és minden alap program, ezt használom leginkább. Tudom, nem jó, ha a másodlagos HDD mindig felpörög használatkor, majd leáll. Viszont azt se gondolnám, hogy szereti ha órákon keresztül megy, pedig nem is használom, feleslegesen üzemel. Szóval beállítottam, hogy kapcsolja ki 10 perc alatt. Viszont néha hallom, hogy elindul, gondolom rendszerellenőrzés vagy hasonló. Mert bemegyek az erőforrás figyelőnél a lemezhez, de sokszor mire odaérek már nem is fut onnan semmi, minden C:\... Így viszont már félek, hogy ezektől a felesleges indításoktól és leállásoktól jobban használódik, mintha menne folyamatosan. Ezt nem lehet kiiktatni?2017. febr. 15. 15:51
1/4 anonim válasza:
Kiiktathatod ha például nem kapcsolod le. A HDD-ket folyamatos üzemre tervezték, nálam 3 vinyó van és van hogy az egyiket napokig nem használom, de ezért nem fogom leállítani.
2/4 T/Z válasza:
Eszközkezelőben ha eltávolítod, nem tudom, utána is felpörgeti időnként?
3/4 anonim válasza:
Ha eltávolítja akkor a következő induláskor vissza fogja telepíteni az illesztőprogit, tehát mindig indulni fog és mindig törölni kéne...
4/4 T/Z válasza:
Igen, valóban minden újraindítás után el kell ismét távolítani, ez így van; de ha működik a módszer akkor problem solved, legalábbis amíg jobb megoldást nem talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!